Historie

In een geschiedenis van 44 jaar is aan veel projecten gewerkt voor haast evenveel inspirerende opdrachtgevers. Dankzij hun vertrouwen kijken we terug op een rijke historie. De basis voor een nieuwe toekomst!

Frank Doomen 2023

De basis voor QUBE Studio Architecten ligt in 1979. Willem van Asten startte toen vanuit bevlogenheid voor mens en woonomgeving zijn architectenbureau. De twee decennia die volgden werd aan diverse projecten gewerkt, hoofdzakelijk in de woningbouw. De bewoner stond steeds centraal binnen een krachtige, heldere architectuur. De kubus of het vierkant werd samen met een frisse gele kleur symbolisch voor het bureau waarmee aan haar naamsbekendheid werd gewerkt in Tilburg en omgeving. In 1996 trad Frank Doomen toe tot het bureau. Het werkgebied breidde zich verder uit en ging vanaf 2001 verder als
VAN ASTEN DOOMEN ARCHITECTEN.

In 2019 ontstond na 40 jaar een nieuwe fase voor het bureau. Na een reorganisatie werd verder geprofessionaliseerd. Voortschrijdende inzichten en meer dynamische werkwijzen leidden tot nieuwe relaties en marktsegmenten.

Met ingang van 2023 gaan we verder als QUBE studio architecten.
Een nieuwe naam, nieuwe uitstraling, nieuw elan en voorbereid op de toekomst.